Apple distributeur

Apple distributeur

Xando is Apple Premium Reseller en kan hierdoor goede verkoopprijzen bieden voor Apple apparatuur. Door directe contacten met ook andere fabrikanten en exportbedrijven over de hele wereld kan Xando ook andere merken tegen scherpe tarieven aanbieden.

Zeker wanneer u een zakelijke partner zoekt voor grote oplage en eventueel ook voor de langere termijn vindt u in Xando een goede partner. Naast Apple iPhones, iPads en MacBooks kunt u bij ons ook it apparatuur van andere merken inkopen.

Dure service contracten bij grote aantallen Apple computers of andere elektronica? Daar doen wij niet aan. Xando is flexibel en wij zijn er als u ons nodig heeft. Als wij ons werk doen, dan is dat minimaal en hoeft u dus geen duur service contract te betalen.

 

Meer dan distributie van Apple devices

U wilt alleen producten inkopen? Geen probleem. Maar Xando kan u ook nog meer bieden. Als erkent Apple Solution Expert hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Onder meer door veel organisaties te ondersteunen bij het invoeren van Apple voor zakelijk gebruik. Vooral in het onderwijs, de zorg, de nautische branche, hospitality branche en grafische branche hebben wij grote projecten gerealiseerd. Door de vele ervaring weten wij goed wat er komt kijken bij onder andere het traject. Ook verzorgt Xando trainingen voor het personeel, zodat uw bedrijf of organisatie geruisloos kan overgaan bij de overgang van een pc naar een MacBook of bij de ingebruikname van iPads.

 

Offerte voor Apple apparatuur

U wilt een goede prijs voor de inkoop van uw Apple producten? Vraag dan een offerte bij ons op. Wij verzoeken u om een zo volledig mogelijk omschrijving te geven van uw wensen. Welke apparaten bent u in geïnteresseerd? Om wat voor aantallen gaat het? Wenst u ook gebruik te maken van de Xando diensten?

U krijgt nemen gegarandeerd snel contact met u op voor een passend antwoord.

Scherp Apple inkopen?

Neem contact met ons op