Apple inkoop Xando

Apple inkoop Xando

Xando is Apple Premium Reseller, dit houdt in dat wij officieel leverancier van Apple devices zijn. Hierdoor zijn wij in staat om Apple producten voor aantrekkelijke prijzen aan te bieden aan zakelijke partijen die op zoek zijn naar een inkoop partner.

Wij leveren voornamelijk Apple hardware zoals de MacBooks, iPads en iPhones, u kunt bij ons echter ook terecht voor de inkoop van andere merken en software. Als u op zoek bent naar een grote oplage Apple producten, eenmalig of periodiek, dan is Xando APR een uitstekende partner.

Wij zijn erg flexibel en staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Xando werkt niet met standaard dure service contracten!

Xando is ook Apple Solution expert

Bent u geïnteresseerd in het inkopen van Apple producten? Dan is Xando de perfecte partner voor u. Naast Apple premium reseller zijn wij ook Apple Solution expert. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan als erkent Apple Solution Expert. Dit mede door het ondersteunen van veel organisaties bij het invoeren van Apple voor zakelijk gebruik. We hebben al veel projecten gerealiseerd in de nautische branche, hospitality branche, grafische branche, het onderwijs en de zorg. Door deze ervaringen weten wij precies wat er komt kijken bij het traject. Om ervoor te zorgen dat uw organisatie of bedrijf zonder complicaties de overstap van een pc naar een Apple MacBook, of de ingebruikname van iPads kan maken, verzorgen wij ook trainingen voor het personeel.

Offerte voor inkoop Apple apparatuur

Graag een aantrekkelijke prijs voor de inkoop van uw Apple producten ontvangen? Vraag dan een offerte bij ons aan. Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren, verzoeken wij u om een zo volledig mogelijke omschrijving te geven van uw wensen. In welke apparatuur heeft u interesse? Om wat voor aantallen gaat het? Wenst u ook gebruik te maken van de Xando diensten?

Ontdekken wat kan Apple voor uw bedrijf betekenen?

Neem contact met ons op