Apple Zakelijk accountancy

Apple Zakelijk accountancy

Baker Tilly Berk is sinds 2014 trotse overstapper op Apple devices voor de levering en serviceafhandeling van MacBook’s Pro aan medewerkers. De overstap is opmerkelijk, omdat veel pakketten waar accountancy mee werken nog niet voor iOS beschikbaar zijn. Toch koos deze multinational voor Apple via Xando.

Veel boekhouders pakketten werken (nog) niet op Apple devices waardoor accountancy bedrijven het idee hebben dat zij niet (volledig) kunnen overstappen op MacBooks of iMacs. Xando biedt echter professionele oplossingen waardoor dit geen probleem is. Niet voor niets zijn wij Apple Solution Expert. Wij zorgen ervoor dat uw personeel en organisatie efficiënt blijft doordraaien. Sterker nog. Wij zorgen ervoor dat uw personeel en organisatie efficiënter gaat draaien.

Kwaliteit is zowel voor Baker Tilly Berk als voor Xando één van de belangrijkste merkwaarden in alles wat ze doen. De accountancy aanbieder vindt het belangrijk dat ook het personeel met de beste kwaliteit werkt. Xando heeft niet alleen een kwaliteitsproduct geleverd maar heeft ook verschillende zorgen uit genomen zoals reparaties, bestellingen en nazorg.

Baker Tilly Berk is er van overtuigd dat Xando helpt om de dienstverlening in de toekomst te optimaliseren en nog efficiënter te laten verlopen. Wil u als ondernemer volledig of gedeelte overstappen? Wees dan dus niet bang dat dit onmogelijk is. Laat onze Apple Solutions Experts met u meedenken en u zult verteld staan van de creatieve oplossingen voor iedere uitdaging.

Apple oplossingen voor alle branches.

Neem contact met ons op