Apple zakelijk Nautica

Apple zakelijk Nautica

Vooral ook op de zee is het natuurlijk zeer belangrijk dat er weinig problemen zijn en dat er een goede service is. Jachtbouwers en eigenaren kunnen bij Xando goed terecht voor advies, service en de aanschaf van Apple producten. Deze worden zo geïnstalleerd dat de passagiers 24 uur per dag gebruik kunnen maken van tv, radio en internet. Bovendien wordt dezelfde apparatuur ook nog eens gebruikt als alarm- en informatiesystemen.

De Apple devices dienen overigens niet alleen voor vermaak. Zo heeft Xando ervaring bij het automatiseren van het hele administratie proces bij de Maritieme service industrie. Registraties duren aanzienlijk minder lang, het scheelt moeite en creëert overzicht. Het gaat Xando niet zozeer om het automatiseren maar ook om de efficiëntie aan boord, of het nu gaat om een cruiseschip of een marine boot. Apple devices bieden passende oplossingen.

Hoe kunnen Apple devices uw werkprocessen optimaliseren?

Xando kan u helpen met het optimaliseren en verbeteren van werkprocessen door middel van apps en Apple devices. Wij zijn altijd in staat om oplossingen op maat te bieden. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend om meer informatie.

Zakelijk genieten van de voordelen van Apple.

Neem contact met ons op