Apple Zakelijk zorg

Apple Zakelijk zorg

Het gaat Xando lang niet alleen om het automatiseren van bedrijven. Dit blijkt vooral uit Xando Zakelijk Zorg. Natuurlijk zijn MacBooks e.d. handig voor administratie van bijvoorbeeld patiënten en werknemers. Maar bij de zorg is het van groot belang het de patiënten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook zoekt Xando samen met de ziekenhuizen naar een oplossing om de patiënten tegelijkertijd ook te vermaken.

Een paar van deze oplossingen zijn bijvoorbeeld het installeren van televisies of het invoeren van iPads. Hierop zijn apps te downloaden die de ziekenhuizen zelf uitkiezen, voor het vermaak van de patiënten en tegelijkertijd ook de administratie e.d. Als de patiënten iets te doen hebben voelen ze zich minder alleen en hebben ze een bezigheid die hun afleid van de reden waarom ze in het ziekenhuis zijn. Behalve dat ze vermaakt worden blijven ze ook op de hoogte van het nieuws door informatieve apps te installeren.

Verder biedt Xando ook hulp aan huisartsen, zorginstellingen, verplegend personeel en ouderen. Dit doet Xando zodat iedereen in de zorg goed weet hoe hij om moet gaan met onder andere apps en instellingen van iPads en televisies.

Apple oplossingen voor alle branches.

Neem contact met ons op