Apple MDM management

Apple MDM management

Xando heeft ruime ervaring bij het uitrollen en onderhouden van Mobile Device Management netwerken.

Mobile Device Management, kort gezegd MDM, is een IT-systeem dat het mogelijk maakt om op afstand meerdere apparaten te besturen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u een groep werknemers een Mac, iPad of iPhone verleend die op de werkvloer gebruikt kan worden, dus niet privé. Via het DMD worden bijvoorbeeld alle MacBooks of iPads die binnen een bepaalde groep passen, eenvoudig gekoppeld. Op deze wijze is het mogelijk om instellingen centraal aan te passen, worden updates automatisch opgehaald en is het mogelijk om te controleren of de bedrijfsregels worden nageleefd. Ook is het mogelijk om nieuwe Apps te installeren die voor deze specifieke groep van toepassing is. Je kan door middel van MDM medewerkers bepaalde vrijheden of beperkingen toeleggen, zoals welke apps ze wel of niet mogen gebruiken.

 

Apple en MDM

Het iOS systeem van Apple biedt een ingebouwde ondersteuning voor MDM. Wanneer u kiest voor het gebruik van Apple apparaten in uw bedrijf, is het makkelijk om alle devices te koppelen en vanaf één plek te besturen. Tevens worden met MDM alle devices en instellingen op orde gehouden. Met het DMD zijn gegevens makkelijk in het systeem te zetten en alle apparaten simpel van de juiste instellingen en applicaties te voorzien. Het iOS systeem van Apple biedt ondersteuningen aan iPads, iMacs en MacBooks.

 

MDM voor uw organisatie, vrijblijvend een inventarisatie

Wij hebben MDM trajecten voor kleine bedrijven en grote instellingen gedaan. Maak een afspraak met een van de Apple Solution Experts van Xando en wij inventariseren graag de mogelijkheden die MDM voor uw organisatie kan bieden.

 

Apple Premium Reseller en Apple Solution Expert

Doordat wij zowel Apple Premium Reseller als Apple Solution Expert zijn, kunnen wij voor uw organisatie zowel optimaal ondersteuning bieden, als scherpe inkoopprijzen voor uw Apple Devices.

Ontdekken wat kan Apple voor uw bedrijf betekenen?

Neem contact met ons op