Apple zakelijke apps

Apple zakelijke apps

Werken op een vaste locatie is voor veel bedrijven verleden tijd. Medewerkers werken op verschillende locaties en op verschillende tijden. Zeker als medewerkers niet altijd meer op een kantoor zitten is het belangrijk dat gegevens goed bereikbaar zijn op verschillende apparaten. Zakelijke applicaties van Apple die eenvoudig te gebruiken zijn op de iPhone, iPad, Macbook en iMac kunnen bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering en een positieve werksfeer.

Xando heeft in de afgelopen jaren al een groot aantal bedrijven mogen ondersteunen met het leveren van een totaaloplossing die bestaat uit een combinatie van verschillende zakelijke apps.

 Nieuws: Xando heeft een samenwerking met Showpad. De marketing en sales App.

Salesboard

Bent u actief in de sales? Dan kan Salesboard de perfecte zakelijke oplossing zijn. Deze tablet app geeft u inzicht in uw verkoopresultaten en de activiteiten van uw team. Doordat de gegevens worden opgeslagen in de cloud kunt u met meerdere mensen op verschillende locaties aan een project werken en uw verkoopactiviteiten optimaliseren. De app wordt onder meer door veel energieleveranciers gebruikt.

iHandhaving

De administratie die komt kijken bij de handhaving van de veiligheid op straat wordt steeds minder achter een bureau gedaan en steeds meer met mobiele apparaten op locatie. iHandhaving draagt bij aan een snelle afhandeling van de administratieve werkzaamheden die horen bij handhaving. De app is te gebruiken op de iPad en iPhone en daardoor bij de hand tijdens surveillance. Dankzij een koppeling met het landelijke registratiesysteem van BOA zijn alle benodigde gegevens binnen handbereik. Onder andere de gemeenten Rotterdam en Amsterdam gebruiken de app, met succes.

Savant

Domotica is de laatste jaren flink in opmars. Savant is een toonaangevende partij op dat gebied. De mobiele app richt zich op 4 gebieden: Entertainment, klimaat, verlichting en beveiliging. Belangrijke Pijlers voor een gezond leefklimaat. Met de app Savant Home heeft u controle over deze 4 zaken voor grote huizen, kastelen en jachten. Xando is een van de officiële resellers van dit systeem.

Lightspeed

Een optimale klantervaring voor nieuwe en bestaande klanten is essentieel voor een succesvolle horecaonderneming. Lightspeed helpt u om klantervaringen in de horeca te optimaliseren en op een hoog niveau te houden. De app is te gebruiken op de iPhone en iPad en daardoor altijd binnen handbereik, ook als u offline bent. Reserveringen en bestedingen op de website, telefonisch en in het restaurant worden gesynchroniseerd in één systeem en gearchiveerd in uw administratie en boekhouding. Kortom: u heeft alle informatie op een plek.

Iridium Mobile

Wilt u video en audio op afstand bedienen? Met de app Iridium Mobile heeft u de bediening altijd voor handen op de voor u vertrouwde apparaten. De interface is volledig aanpasbaar dus u gebruikt alleen wat u nodig heeft. Alles op het gebied van video en audio in één, overzichtelijke app.

Wilt u een van de apps of een combinatie van apps inzetten in uw bedrijf? Xando zet graag haar jarenlange ervaring in om u te adviseren.

Neem contact op voor meer informatie

Zakelijk genieten van de voordelen van Apple?

Ontdekken wat kan Apple voor uw bedrijf betekenen?