Overstappen naar apple

Overstappen naar apple

Apple biedt diverse voordelen boven PC voor organisaties. Gelukkig is de overstap van een PC naar een Apple netwerk eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. Een Mac biedt namelijk diverse voordelen boven een gewone PC.

 

U wordt volledig ontzorgt, ongeacht de grootte van uw organisatie

Het overstappen van PC naar Mac vergt enige voorbereiding waarbij Xando uw bedrijf volledig kan ondersteunen of ontzorgen. Er dient inzicht verkregen te worden in de huidige ICT-systemen. De gegevens van oude PC's kunnen eenvoudig overgezet worden naar de nieuwe Apple Devices. Wij hebben ruime ervaring in het uitrollen van een vervangingstraject bij organisaties van verschillende formaten.

 

Ondersteuning en training van personeel

Xando zorgt bijvoorbeeld ook voor de installatie en het inwerken van het personeel met het nieuwe iOS systeem zodat ook de voordelen van Mac devices ten opzichte van PC volledig en efficient worden benut. Dit zal gebeuren door middel van training door onze Apple Solution Experts. Na de training heeft het personeel een goed beeld van alle mogelijkheden zodat zij volledig zelfredzaam zijn. Uiteraard biedt Xando nog ondersteuning bij vragen. De ervaring leert echter dat er bij het gebruik Apple devices veel minder problemen zijn dan bij PC, dus dit zal in de praktijk minimaal zijn.

 

Apple devices zijn onder aan de streep goedkoper

Een groot voordeel ten opzichte van een ‘gewone computer’ is dat programma’s op een Mac allemaal het zelfde werken. Dit is prettig en overzichtelijk. Een ander groot voordeel van Apple producten is dat deze veel meer waarde vast zijn. U kunt naar enkele jaren intensief gebruik uw Apple devices weer bij ons inruilen voor een aanzienlijk deel van de inkoopprijs, terwijl dit bij pc’s vaak maar een schijntje is van het aankoopbedrag. Wij kunnen hier zelfs vooraf afspraken over maken.

 

Full service support door Apple Solution Experts

Onze gecertificeerde Apple Solution Experts bieden bedrijven full service support. Ook na het uitrollen van een traject. Zij onderhouden contact met IT afdelingen of bij kleinere bedrijven rechtstreeks met de werkgever of werknemers. Op aanvraag kan Xando betrokken blijven bij het onderhoud van uw Mac.

Ontdekken wat kan Apple voor uw bedrijf betekenen?

Neem contact met ons op